Monday, August 18, 2008

Sunt imbecil

Bun, deci să admitem că sunt un imbecil. De ce sunt imbecil? Simplu:
Presupunând că după tevatura cu Eu et al. blogul ăsta a înregistrat o creştere substanţială de vizitatori (lucru pe care, ce-i drept, nu am cum să-l ştiu, fiind, cum am declarat la început, imbecil), atunci se pune întrebarea ce văd bieţii oameni aici.
Şi ce văd?
Nişte vorbe aruncate-n vânt, nişte texte oarecare, când ei poate că de fapt ar fi vrut să afle ceva despre mine.
Sau sunt nu numai imbecil, ci şi megaloman. Foarte posibil.
Dar să admitem, iarăşi, că cineva vizitează blogul ăsta pentru că a auzit de mine, a auzit că am scris Eu et al., şi vrea să vadă ce-i de capul meu.
Ei bine, bietul om nu va afla nimic, pentru că sunt imbecil.
Aşa că anunţ (se pare că trăiesc unul din rarele momente de inteligenţă) că nu am scris doar o carte, ci două. A doua se cheamă Carne Crudă, a apărut la editura Brumar şi este, dacă memoria nu mă înşeală, un roman pornografic. Ok, de fapt este mai mult de atât, este o carte despre dragoste, dacă vreţi, dar şi despre sex. Foarte mult sex.
Şi dacă aş fi zis asta mai din vreme, probabil că acum s-ar fi vândut mai mult de 48 de exemplare din 220.
Dar n-am zis, pentru că sunt imbecil.
Mă rog, nobody's perfect.

1 comment:

  1. Anonymous22:43

    Scrie ceva si despre septembrie, Alex...poate intre timp s-au mai vindut ceva exemplare - eu una le-as cumpara pe toate, desi nu cred ca asta rezolva ceva, sintem imbecili cu totii, nu numai tu. Sau ma rog, o parte, adica eu, pentru ca-ti citesc cartile si blogul :) Si-mi plac.

    ReplyDelete