Sunday, June 14, 2009

Detaliu

Scriam mai jos că lansez nişte carte la Bookfest. Afirmaţia rămâne valabilă. O întregesc, fiind un tip căruia îi plac exactitatea, precizia, Pixies şi clătitele, cu un detaliu: standul editurii Paideia poate fi găsit în pavilionul 17 şi se numeşte D02. Pe siteul Bookfest.ro poate fi găsit şi un plan, care însă mie personal nu îmi spune mai nimic. În fine. Intraţi în pavilionul 17, mergeţi până în fund şi luaţi-o la dreapta. Cam aşa ceva.

3 comments:

  1. florin referat online01:41

    îți sugerez un final spectaculos la postul ăsta, final pe care poți să-l rezolvi doar din două cut/paste și un delete:

    ”mergeți la dreapta și luați-o în fund”

    eu în locul tău așa aș face dacă aș vrea să-mi lărgesc asistența :D

    ReplyDelete
  2. florin referat online01:48

    am uitat în primul comm să zic felicitări, dar zic acuma :)

    ReplyDelete
  3. FRO,

    In ordine inversa: mersi si desi suna bine, n-o sa imi schimb postul, pentru ca daca ar face cum sugerezi tu, bietii vizitatori ar ajunge la o editura cu profil religios, unde li s-ar putea intampla chestii mai rele decat s-o ia in fund. Nu le specific, fiecare este liber sa-si imagineze ce vrea (si ce poate).



    @all

    Omul caruia i-am raspuns mai sus, florin referat online (da, pare incredibil, dar chiar asa il cheama, taica-sau este Marcel Referat si maica-sa Jeanine Online) este unul dintre cei mai tari poeti romani la ora actuala. Cautati-l pe google cu ghilimelele de rigoare (adica "florin referat online") si imi veti da dreptate.

    ReplyDelete